Nieuws

Nachtje buiten slapen voor het goede doel. Berichtje website Kompas

webredactie : september 26, 2017 6:47 pm : Nieuws

Sint Anthoniepolder – In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 september sliepen jongeren van de Hervormde kerk op Sint Anthoniepolder een nachtje in de kou voor het goede doel. Van hout, karton en zeil bouwden ze, op een weilandje aan de Binnenmaas, zelf hutjes waarin ze overnachtten.
Met deze actie hebben de jongeren van de Hervormde Kerk van Sint Anthoniepolder 1700,00 euro opgehaald voor Tear, een stichting die zich onder andere inzet voor straatjongeren in India.
Door zelf een ‘Nacht Zonder Dak’ door te brengen, ervoeren de jongeren een klein beetje hoe het is om als straatjongere te moeten leven. ‘Ik krijg zo echt respect voor zwervers.’ aldus een van de jongeren. Bouwbedrijf Barendregt uit Maasdam sponsorde de locatie, faciliteiten en verlichting. Bakkerij De Koning uit Puttershoek verzorgde het ontbijt op zaterdagochtend.

Link naar het artikel op de  website van het Kompas

Er is geen reactiemogelijkheid

Kom China proeven!

webredactie : oktober 29, 2016 1:37 pm : Nieuws

Op D.V. zaterdag 12 November willen we u Zuidoost-Azië laten proeven! U bent vanaf 17:00 welkom in de Rehobothschool, waar we om 17:30 willen beginnen aan een maaltijd. Deze maaltijd zal geheel professioneel worden bereid door lokale Chinezen. De kosten zijn als volgt:
– tot 12 jaar: gratis
– vanaf 12 jaar: minimaal € 13,50 per persoon
– maximale prijs per gezin € 40,-
Aanmelden is mogelijk via zendingscommissie@hervormdsintanthoniepolder.nl of via de aanmeldformulieren. Wilt u daarbij vermelden om hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het gaat? Dit alles graag vóór 22 Oktober.

Uiteraard willen we u op deze avond ook op een andere manier Zuidoost-Azië laten proeven. Joke zal op deze avond vertellen over de bemoedigingsreis die zij hoopt te maken. We vertellen u graag hoe ons deel van de expeditie er financieel voor staat, en blikken met u terug en vooruit. Wat hebben we gezien van Gods werk in zijn wereldwijde koninkrijk? Hoe kunnen we daar zelf aan bijdragen? Wat mogen we verwachten op ons gebed?

Er is geen reactiemogelijkheid

Zendingsavond D.V. 19 Maart

webredactie : maart 15, 2016 11:32 pm : Nieuws

Op D.V. 19 Maart bent u van harte welkom op de zendingsavond. We hopen kennis te maken met de zendingsexpeditie, en met het werk van Mirjam in het bijzonder. De avond vindt plaats in de Rehobothschool, van der Doeslaan 10 in Maasdam. U bent welkom vanaf 19:00, de avond begint om 19:30.

Er is geen reactiemogelijkheid

Donaties via machtiging aan de GZB

webredactie : februari 3, 2016 12:26 pm : Nieuws

Recent heeft u wellicht de folder over de zendingsexpeditie ontvangen, met daarin een machtigingskaart. Door deze machtigingskaart in te vullen en op te sturen, steunt u de zendingsexpeditie van de GZB én wordt uw gift meegeteld bij het streefbedrag van 5000 euro voor onze gemeente. De GZB registreert uit welke regio de machtigingskaarten komen, en koppelt dit dan aan de gemeenten die meedoen aan de zendingsexpeditie. Bij twijfel kunt u uiteraard ook ‘Sint-Anthoniepolder’ vermelden op de machtigingskaart.

Er is geen reactiemogelijkheid

Preken tot en met 14 mei

webredactie : april 14, 2015 5:59 am : Nieuws

De preken tot en met Hemelvaartsdag 14 mei staan op de website. 

Er is geen reactiemogelijkheid

28 februari: verkoopdag in de Rehobothschool

webredactie : januari 28, 2015 8:39 pm : Nieuws

Op DV zaterdag 28 februari houdt de vrouwenvereniging haar jaarlijkse verkoopdag in de Rehobothschool in Maasdam. Om 10.00 uur die dag gaan de deuren van de school open en start de verkoopdag. Lees het hele bericht!

Er is geen reactiemogelijkheid

11 februari: Bijbelkring

webredactie : januari 28, 2015 8:28 pm : Nieuws

We hebben de afgelopen keer op de Bijbelkring het laatste gedeelte van Genesis 23 met elkaar overdacht waarin het ging over het sterven van Sara. Het is een ernstig onderwerp, maar wel een onderwerp dat ons allen raakt. Lees het hele bericht!

Er is geen reactiemogelijkheid

4 februari: gesprekskring

webredactie : januari 28, 2015 8:26 pm : Nieuws

Op woensdagavond 4 februari 2015 willen we als gesprekskring weer bij elkaar komen. Inloop vanaf 19.45 uur, we beginnen om 20.00 uur. Deze keer zullen we te gast zijn bij Gerrit en Mariëlle Kuiper in Puttershoek. Lees het hele bericht!

Er is geen reactiemogelijkheid

24 januari: Roemenië-avond JV Gideon in Puttershoek

webredactie : januari 6, 2015 8:37 pm : Nieuws

Op DV zaterdag 24 januari 2015 houdt jeugdvereniging Gideon een Roemenië-avond in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 te Puttershoek. Lees het hele bericht!

Er is geen reactiemogelijkheid

Parkeerplaats voorzien van nieuwe bestrating

webredactie : januari 6, 2015 8:25 pm : Nieuws

Wie kent de parkeersituatie nog van vóór 1994? Parkeren langs en in het talud van de Polderdijk. Het zorgde nogal eens voor modder op de schoenen, broeken en laarzen. En ook voor overlast bij omwonenden.
Lees het hele bericht!

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1 »