24 januari: Roemenië-avond JV Gideon in Puttershoek

Op DV zaterdag 24 januari 2015 houdt jeugdvereniging Gideon een Roemenië-avond in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 te Puttershoek. In de zomervakantie van 2014 bezochten de jongeren van onze jeugdvereniging Roemenië. Tijdens deze werkvakantie deden de jongeren activiteiten met Roma-kinderen. Ook deden ze opknapwerkzaamheden aan het kerkgebouw van de Roma’s. Om geld op te halen voor Gipsy Mission, de stichting die onder de Roma’s in Roemenië werkzaam is, werden er in 2014 door de jongeren diverse acties gehouden. U herinnert zich ongetwijfeld de Actiedag in de maand juni nog. Wat was dat een leuke dag en wat is er toen veel geld opgehaald! Graag vertellen onze jongeren over hun reiservaringen, de overhandiging van het geld aan Gipsy Mission en wat er nu precies met het geld gedaan wordt. U bent van harte welkom op deze avond! Tijdens de avond wordt er een keer gecollecteerd.

Datum: zaterdag 24 januari 2015

Plaats: Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1, Puttershoek