Gerbera actie GZB

Een vurig pinksterboeket

Met de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’ worden we uitgenodigd om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven.

Ook onze gemeente doet mee! Om het zendingswerk te steunen, kunt u prachtige pinksterboeketten bestellen, voor een ander en/of voor uzelf. Eén boeket bestaat uit 15 grote gerbera’s (met lange stelen) en kost € 8,95.

Ongeveer € 5,00 van elk boeket komt ten goede aan de zendingsexpeditie Thailand. Bestellen kan tot uiterlijk 8 mei via de mail: zendingscommissie@hervormdsintanthoniepolder.nl of bij een commissielid. Op woensdagavond 19 mei worden de boeketten bezorgd of kunnen worden afgehaald bij fam. Mol, Keizersdijk 22 te Strijen (06-41757287). Het bedrag graag overmaken naar NL23INGB0004055370 of contant betalen bij ophalen.

Maar er is in de weken voor Pinksteren nog veel meer te beleven: bidden en Bijbellezen met de wereldkerk, een kleurwedstrijd… Maar één van de hoogtepunten is toch wel de online reis door de wereldkerk die de GZB zaterdagavond 15 mei organiseert. Zorg dat u erbij bent! Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.gzb.nl/pinkstercampagne.

Hartelijke groet van de zendingscommissie

zendingscommissie@hervormdsintanthoniepolder.nl