Meer informatie over de gemeentedag

Beste gemeenteleden,

Op 11 juni 2022 staat er na lange tijd weer een gemeentedag gepland. Als commissie kijken wij er enorm naar uit om elkaar in ontspannen sfeer te ontmoeten. Wij hopen jullie ook. We hopen daarom op veel aanmeldingen! Deze dag zal plaatsvinden in de polder bij fam. Barendregt. We hebben een aantal leuke activiteiten in petto, ook voor de jeugd, dus ook jullie van harte welkom! Deze dag begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Stroomt u later in? Geen probleem!

Er zal een rad van avontuur worden gehouden waarvan de opbrengst voor het jeugdwerk zal zijn. De jongeren van de JV’s zullen voor spectaculaire prijzen zorgen, voor ieder wat wils!

Wij vernemen graag voor 14 mei a.s. of jullie er bij zijn. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €10 p.p. en kinderen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar €5,00. Onder de 4 jaar gratis.

Wie bakt graag taart of koek? Meld je aan, zodat we wat lekkers bij de koffie hebben!

Allergieën? Geef dit door zodat wij er rekening mee kunnen houden.                                                            Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoel mee. Wilt u graag komen maar is vervoer een probleem? Laat het ons weten…

Opgeven kan t/m 14 mei via stanthoniepolder@gmail.com of bij één van ons. Graag leeftijden doorgeven, ook onder de 4 jaar. Betalingen graag naar NL26RABO 03230 54013 tnv GC Verdonk-Baars, onder vermelding van het aantal personen.

Meld u aan! Schrijf de datum in agenda! Neem uw gezin en goede humeur mee! We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten!

Hartelijke groet, Joke, Jolanda, Nella, en namens de jeugdraad Christine en Mirjam