Tienerclub Benjamin

De jeugdvereniging “Benjamin” is een echte tienerclub: bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Elke twee weken is er op zaterdagavond in de bovenzaal van de kerk een clubavond. De avond start altijd met een Bijbels onderwerp. Daarna gaan we met z’n allen iets ontspannends doen: een spel of een quiz. Ook gaan we elk seizoen een avond bowlen of naar het strand. Het zijn altijd leerzame, nuttige en gezellige avonden, die graag bezocht worden en de onderlinge band verstevigen.

Graag een keertje komen kijken of eerst meer weten? Wij verwelkomen je graag! Neem contact op met de leiding van jeugdvereniging “Benjamin”

Mail naar: benjamin@hervormdsintanthoniepolder.nl

JV seizoen 2021/2022
 
Wat ziet dat er gezellig uit hè? We hebben een hoop leuke dingen gedaan het afgelopen seizoen. We zijn naar een trampoline park geweest. Hebben een speurtocht door een dorp gedaan. En apenkooien in een gymzaal daar zijn we ook heel goed in. We hebben een paar keer met elkaar gesproken over de geestelijke wapenrusting. De schoenen van bereidheid of het borstharnas van de gerechtigheid.
Nou op naar het volgende seizoen. We hopen jullie allemaal weer te zien!